Sponsoracties

Edgard & Cooper, niet alleen hoogwaardig honden/kattenvoer, maar ook maatschappelijk betrokken!

Geplaatst op
Klik op het logo en bezoek de website van Edgard & Cooper

Namens Edgard & Cooper hebben wij 2 geweldig leuke boxen gedoneerd gekregen, 1 voor katten en 1 voor honden. 😃😃😃 Voor wie deze naam niets zegt; Edgard & Cooper is een fabrikant van hoogwaardige en verse kwaliteitsvoeding voor honden en katten. De dierenvoeding van Edgard & Cooper onderscheidt zich van andere merken omdat het niet bewerkt, gedroogd of ingevroren is. De voeding van Edgard & Cooper is gemaakt van vers vlees, fruit en groenten waardoor het veel natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten bevat. Daardoor is de voeding van Edgard & Cooper erg smaakvol en makkelijker te verteren dan voedsel van andere merken. Honden en katten zijn er daardoor gek op!

En er is nog meer… De meesten van jullie kennen Edgard & Cooper alleen als een voedselmerk maar… ze zijn nog veel meer! Achter dit merk schuilt een geweldige stichting die zich ervoor inzet in samenwerking met andere organisaties o.a. Rabiës in Kabul, Afghanistan, te bestrijden. Dit doen zij door de straathonden te vaccineren zodat deze dieren niet aan deze vreselijke ziekte (die ook nog eens kan worden doorgegeven aan mensen) sterven. Op de Edgard & Cooper website is hier een heleboel informatie te vinden m.b.t hun voeding en hoe zij zich precies inzetten voor de honden in Kabul, en de eerdere projecten die zij ondersteund hebben.

Klik op de foto voor meer informatie over de stichting van Edgard & Cooper
Sponsoracties

Sponsoractie: Gluurpietjes

Geplaatst op

Gluurpietentocht

Hoe leuk zou het zijn als iedereen mee doet aan deze actie.

Voor maar 3 euro maakt Angelique de gluurpietjes, zodat iedereen mee kan doen. 1 euro van ieder verkochte gluurpietje gaat naar het goede doel, en dat zijn wij! Angelique doet er nog een opdrachtenvel en een vel pietenmutsjes bij zodat de kids tijdens hun speurtocht naar gluurpietjes ook nog een leuk spelonderdeel erbij hebben.

Zwart wit of toch een kleurtjes piet? Andere maat nodig? Neem even contact op via de facebookpagina van Angelique via een priveberichtje.

Hebben jullie de gluurpieten al ontmoet? Je herkent ze aan hun mooie krulharen, hun pietenmuts met een veer erop. Ze verstoppen zich op de ramen. Als je heel goed kijkt kan je ze vinden! Je vindt ze in verschillende kleuren.

Wat moet je doen wanneer je een pietje vindt? Bij het 1ste pietje maak je 10 paardensprongen net zoals het paard van Sinterklaas. Bij het 2de pietje doe je een dansje. Bij het 3de pietje zing je een sinterklaas liedje. Bij het 4de pietje rijm je 2 woorden of zinnen aan elkaar. Bij het 5de pietje hinkel je naar het volgende huis. Wanneer je het 6de pietje ziet, zwaai je naar de volgende persoon die je tegen komt. Bij een wit pietje Tel je tot 10 of van 10 tot 0. Doen jullie mee?

Sponsoracties

Dogs on Wheels for Meals

Geplaatst op

Wij werden onlangs verrast met super leuk nieuws. Karin Wintraaken gaat namelijk een geweldig gave sponsor fietstocht doen door Nederland, en zij laat zich hiervoor sponsoren om enkele organisaties die zich inzetten voor zwerfdieren te kunnen steunen, waaronder onze stichting!

Wat een ontzettend tof initiatief! Dat juichen wij natuurlijk ontzettend toe! En uiteraard wensen wij Karin alle succes! Wat een prestatie gaat zij leveren om ‘even’ rondje Nederland te fietsen voor ‘t goede doel. Ongelooflijke diepe buiging maken wij voor Karin!

Onderstaande tekst door Karin geschreven:

Fietsen……….vrijheid, blijheid !! Ik wil er op uit met de fiets maar hoe dit te combineren met mijn 2 honden ? Fietsen betekent voor mij buiten zijn, natuur, cultuur, bewegen en mooie ontmoetingen met anders levenden en anders denkenden.
Ja, voor mij ligt het vermaak op straat………samen met mijn 2 honden Mira, een kruising boxer uit Spanje en Fien, een kruising herder uit St. Eustatius, beiden 8 jaar.

Euréka………een bakfiets ! Met het leuke zakcentje dat mijn ouders na hun overlijden mij hebben nagelaten kocht ik een mooie bakfiets. Tegelijkertijd voelt de bakfiets als een verbinding met mijn ouders, ook zij hebben in hun leven meerdere, lange fietstochten gemaakt. Dus naast een mooi bedrag heb ik ook fietsgenen van hen geërfd.

Maar ik wil méér met deze tocht. In de eerste plaats een belofte aan mezelf waarmaken. Dóen wat ik graag wil, nu ik 60 jaar ben geworden lijkt me dat een goed moment.
De keuze was snel gemaakt; de “Ronde van Nederland” via LF-routes, 1300 km. De volgende “pop-up” gedachte was om er al fietsend een sponsortocht van te maken voor de Roemeense dierenopvang van Gabriela, die ik al geruime tijd steun, www.gabriela-hondenopvang.nl

Gabriela is een fantastische vrouw in Roemenië die haar leven volledig heeft gewijd aan de opvang van vele mishandelde, verwaarloosde honden.
Roemenië is een vreselijk land voor honden. Weten ze dan niet dat een hond juist trouw is aan zijn baas, eerlijk is en oprecht?!! Een beschermer is en zelfs therapeutische vermogens heeft ?!! In voor- en tegenspoed! Een vriend voor het leven……!!
Mensen kunnen daar nog een voorbeeld aan nemen.

Gelukkig ziet Gabriëla wél de nobele eigenschappen van de viervoeters en neemt ze de honden liefdevol op in haar opvang. Met liefde en geduld biedt ze de verschoppelingen een veilige plek en krijgen ze de juiste verzorging. Als ze eenmaal weer fysiek en mentaal gezond zijn worden ze opgegeven voor adoptie en vinden vele hondjes hun eigen, nieuwe familie.

Ook Stichting Save a Stray heeft een groot dierenhart en ondersteunen, d.m.v. donatiewerving, kleinschalige organisaties en particulieren die zich inzetten voor zwerfdieren wereldwijd, https://www.facebook.com/StichtingSaveaStray

Maar voordat het zover is hebben Gabriela en Stichting Save a Stray ook maandelijks terugkerende zorgen. En ja, u raadt het al……zorgen om alles te kunnen bekostigen.
Vele honden moeten gevoerd worden en de auto heeft benzine nodig om voor onderzoek naar de dierenarts te gaan voor o.a. medicijnen, inentingen en sterilisaties.

Daarom vraag ik aan u of u mijn kilometers tijdens de “Ronde van Nederland” wilt sponseren, voor de eerste levensbehoefte: hondenbrokken.

Míjn honden tijdens de Ronde van Nederland “On Wheels” voor “Meals” voor de honden van Gabriela in Roemenië en de Stichting Save a Stray.

Hartelijk dank en met fietsgroeten,

Karin Wintraaken

Wilt u Karin sponsoren dat kan via deze kanalen: NL15 RABO 0332 1590 19 t.n.v. Karin Wintraaken o.v.v. DOW actie

Crowd funding pagina: https://www.gofundme.com/f/Karin-Dogs-On-Wheels-For-Meals